Fennanda Dekker

Fennanda Dekker is initiatiefnemer en tevens voorzitter van Go Smart Ties. Zij heeft een hart voor kinderen en heeft de afgelopen jaren veel tijd met kids doorgebracht door kinderactiviteiten en kinderkampen te organiseren, ook haar ervaring in het sociale domein komt goed van pas.

“Als wij naar de toekomst van de kinderen kijken dan hoop ik dat ze in verbondenheid opgroeien. Dat er (mini) gemeenschappen ontstaan waarin wij omzien naar elkaar.”

Simone Vos

Simone is met haar jarenlange ervaring in de zorg, onze steunpilaar in ons team. Ze houdt van een goed gesprek en luistert graag naar jouw verhaal! Tevens heeft Simone EHBO bij kinderen, dus mocht er een ongelukje gebeuren dan is zij er.

Erjan Veldman

Grappen maken dat kan hij wel en zijn rol als secretariaat pakt hij heel zorgvuldig op. Voor de kinderen is het onze “eigen” Freek Vonk die weet alles van kleine diertjes en is veel in de natuur te vinden en dol op kids. Door samen te werken met Herman Boon Ministries heeft hij veel ervaring met kinderwerk.

Simon Vos

Met zijn enthousiasme en gekkigheid weet hij iedereen in beweging te krijgen. Hij heeft veel ervaring in het bedrijfsleven en is de penningmeester van ons team. Simon weet als geen ander hoe je relaties bouwt en helpt om Go Smart Ties goed vorm te geven.

Henri Dekker

Henri houdt het overzicht en kan “praktisch” bijna alles!  Meerdere jaren heeft hij kinderkampen geleid en houdt van alles met een bal.

Hulp gezocht!

Wij horen jouw graag als je mee wilt helpen! Neem contact met ons op als je wilt helpen en een mogelijkheid ziet tot het bieden van en bijdrage aan het team of het opzetten van een Go Smart Ties punt in jouw wijk? Dan gaat het team met jou hierover in gesprek.

Copyright © 2024 - GoSmartTies - Alle rechten voorbehouden.
KVK: 90459733